Η τεχνική οικοδομική εταιρεία Γ. Γρηγοριάδης & ΥΙΟΙ Ο.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1997 και προέρχεται από τον Γρηγόριο Γρηγοριάδη, χρόνια εργολάβο και κατασκευαστή οικοδομικών και τεχνικών έργων στην Θεσσαλονίκη. Αργότερα στην επιχείρηση ενέταξε και τα παιδιά του μετονομάζοντας την εταιρεία σε Γ. Γρηγοριάδης & ΥΙΟΙ Ε.Ε..
Έκτοτε, το κατασκευαστικό έργο της επιχείρησης μετρά πάνω από 1000 κατοικίες και καταστήματα σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, με σημεία αναφοράς τις δύο οκταόροφες οικοδομές και το εμπορικό κέντρο «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με συνολική επιφάνεια που ξεπερνάει τα 9.000 τετραγωνικά μέτρα, οικισμούς με μαιζονέτες στο Ωραιόκαστρο με συνολική επιφάνεια που ξεπερνάει τα 4.500 τετραγωνικά μέτρα και οικοδομικά συγκροτήματα στην Νέα Ευκαρπία και Πολίχνη Θεσσαλονίκης με συνολική επιφάνεια εκάστου, άνω των 5.000 τετραγωνικών μέτρων.
Το 2009, ο Αθανάσιος Γρηγοριάδης ίδρυσε το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ, μεταφέροντας την οικοδομική δραστηριότητα της εταιρείας και ταυτόχρονα επεκτείνοντάς την, εντάσσοντας σε αυτήν την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσης.
Έχοντας σαν εφόδιο την μακρόχρονη προηγούμενη πείρα και με όπλο τα νέα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, είτε πρόκειται για θερμοπροσόψεις, είτε ενεργειακές συσκευές καύσης βιομάζας (πέλλετ και ξύλου) και φυσικού αερίου, η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει, υπεύθυνα και οικονομικά, βάζοντας προτεραιότητα τον πελάτη και σεβόμενη την δύσκολη συγκυρία για τη χώρα γενικότερα.
Τα κεντρικά μας στεγάζονται στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, σε ένα μοντέρνο χώρο 500 τετραγωνικών μέτρων, και το δίκτυο των συνεργατών μας εκτείνεται πανελλαδικά μετρώντας πάνω από 80 σημεία πώλησης σε όλη την επικράτεια. Επιδεικνύοντας κορυφαία αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής και απόδοση προϊόντων θέρμανσης των μεγαλύτερων οίκων στο κόσμο, το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ πλέον, παρέχει δυνατότητα επιλογής των προϊόντων που ταιριάζουν σε κάθε γεωγραφική περιοχή, το αρχιτεκτονικό ύφος και το δικό σας προσωπικό γούστο.
Εμείς στο ενεργειακό σπίτι σας προσφέρουμε όχι μόνο μια καθημερινότητα μακριά από το πετρέλαιο, αλλά γινόμαστε συνοδοιπόροι σας σε ένα καινούριο τρόπο ζωής!
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ, ζεσταθείτε μαζί μας!

Γιατί να μας επιλέξετε?

Η εταιρεία ΚΤΕΡ από την ίδρυσή της έως και σήμερα, έχει διαγράψει
μια εντυπωσιακή πορεία διευρύνοντας το είδος, την ποιότητα και το μέγεθος του αντικειμένου της.

Finance 

Έχουμε εμπειρία

Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στην παροχή
υπηρεσίεων στις κατασκευές.

Finance 

Επαγγελματισμό & Πάθος

Επιτυχία στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς για άριστη
ποιότητα και ταχεία ολοκλήρωση έργων.

Finance 

Τεχνολογία & Εξέλιξη

Πρωτοπόροι στην ανέγερση πολυτελών διαμερισμάτων και σύγχρονων κτιρίων.

Οι συνεργάτες μας